Skip to main content

AZ ELEMZÉS

 

A MITTE Communications és az ADDICT Interactive Brandformance című közös iparági felmérésében a nemzetközi kutatási eredményeken túl 11 szektor 36 marketing és kommunikációs szakemberének véleménye tükröződik: hogyan látják a marketingkommunikáció jelenét és jövőjét.
A márkáknak meg kell küzdeniük a fogyasztók figyelmének megszerzéséért: egy aranyhal is több ideig figyel, mint egy mai fogyasztó, aki mindössze 8 másodpercig képes koncentrálni. Ez nagyrészt a digitális eszközhasználat és megnövekedett információmennyiség szűrésének kényszeréből fakad.
A kutatás rámutat: a brandinget és a performance marketinget, azaz brandformance módszert ötvöző kampányok jóval nagyobb eredményességet hozhatnak elérés, értékesítéstámogatás, márkaismertség és költséghatékonyság terén is. Integrált szemléletmód szükséges: hiába két szakmailag felkészült, kiváló csapat, csak akkor lesznek hatékonyak külön-külön is, ha egy közös stratégiából fakad minden tevékenységük.

 

ELEMZÉS LETÖLTÉSE SAJTÓKÖZLEMÉNY

A SZERZŐKRŐL

ADDICT Interactive

Az ADDICT Interactive egy performance marketing fókuszú digitális reklámügynökség, amely a stratégiai tervezéstől kezdve a médiatervezésen és -vásárláson keresztül a 360 fokos online jelenlétig és kreatív tervezésig valamennyi digitális területen nyújt szolgáltatásokat. Az ügynökség már 15 éve van jelen a piacon és ez idő alatt dinamikusan növekedett, megszilárdítva helyét a legfelkészültebb tanácsadók között.

MITTE Communications

A MITTE Communications egy márkaépítés szemléletű 360 fokos kommunikációs ügynökség, amely a kutatástól a stratégiai tervezésen át a teljes körű kommunikációs, kreatív tervezésig- és kivitelezésig kiszolgálja bármilyen iparági márka egyedi kommunikációs igényeit. Vezetői több mint 10 éves tapasztalattal rendelkeznek a stratégia, márkaépítés és PR-kommunikáció területén.

Az iparági elemzést készítő két ügynökség elkötelezettje a minél korábbi fázisú brandformance célú kampánytervezésnek – ez alapjában változtathatja meg a következő évek marketingkommunikációját.

 

ELEMZÉS LETÖLTÉSE SAJTÓKÖZLEMÉNY