Skip to main content

Az Europa Capital és a ConvergenCE vagyonkezelő és irodafejlesztő cég közös projektjeként megújul a Széchenyi rakpart, az Arany János utca és az Akadémia utca által határolt Akadémia Business Center nevet viselő épület.

Az irodaház arculata elsőként a név miatt módosult először, az identitás átalakításának első lépéseként az Akadémia Business Center Academia néven születik újjá.

Az Akadémia Business Center Academia néven születik újjá.

Az új névhez társuló, a kortárs megjelenést az időtálló eleganciával ötvöző logót az irodaház címe – Akadémia utca 6. – inspirálta. Az “A6” rövidítést megjelenítő embléma két egyedi tervezésű, azonos formavilágú betűtípusból épül fel. Két tükrözött karakterével, valamint a logóban megjelenő arany színvilággal és szürkészöld háttérrel egyszerre szimbolizálja az épület tradicionális, XIX. századi és modern szárnyait. Az irodaház új nevének első és utolsó betűje a karakterek formai világának köszönhetően szintén megjelenik a logóban.

Az Academia irodaház jelenleg felújítás alatt áll, a helyszíni táblák és márkaelemek a munkálatok előrehaladtával fokozatosan cserélődnek.

Forrás: Kreatív