Skip to main content

A Mitte Communications nyerte a VinCE Magazin “VinCe Díj” eseményének kommunikációs támogatására kiírt pályázatát. A három meghívott ügynökség közül 2021 júliusától a Mitte felel a közönségszavazás és a novemberi díjkiosztó gála kommunikációs feladataiért.

2021 novemberéig keresi Magyarország kedvenc borait, söreit, hazai gyártású párlatait, termelőit, vendéglátóhelyeit, kereskedőit a VinCE Magazin és a VinCE Díj szakmai csapata, amely a hazai gasztronómia és italkultúra rajongóinak bevonásával közönségszavazást indított.

A közönségdíjjal lehetősége adódik a borfogyasztó közönségnek arra, hogy ők hozzák meg a végső döntést Magyarország kedvenc borairól és borászatairól. A VinCE díj szakmai koordinációját Vancsik Ivett, a VinCE Magazin főszerkesztője és Tóth Gábor, a VinCE Gála főszervezője végzi.  Az ügynökség a közönségszavazás és gála kommunikációs stratégiájáért, sajtó- és social kommunikációjáért és online hirdetéseiért felel.

VinCE Díj

A VinCE Magazin hónapról hónapra várja borimádó olvasóit. A boron keresztül nézzük a világot, mivel a bor olyannyira sokszínű, izgalmas. Tesztelőik „előkóstolást” végeztek, bízva értékelésükben könnyen megtalálhatja mindenki a legjobb ár-érték arányú borokat. Elárulják, hogy melyik pincéket ajánlatos felkeresni és melyik borbárokat látogatják a helyiek. Étteremkritikusuk kóstol és értékel. A legkisebb kézműves pincészetektől a legnagyobb márkákig mindenről beszámolnak. A közép-európai régióra különös hangsúlyt fektetnek, de Európa többi része és az újvilág is megjelenik magazinjukban.

Kreinbacher Birtok Somló és Szent Tamás Pincészet Birtokközpont együttműködések után újra a hazai bor- és italkultúrát erősítjük. 2021 novemberéig keressük Magyarország kedvenc borait, söreit, hazai gyártású párlatait, termelőit, vendéglátóhelyeit, kereskedőit a VinCE KLUB és a VinCE magazin szakmai csapatával. Hamarosan indul a kampány!