Skip to main content

A MITTE Communications nyerte a Skanska magyarországi kommunikációs céljainak támogatására kiírt PR ügynökségi pályázatát. 2020 augusztustól az ügynökség felel a Skanska helyi PR tevékenységéért.

Az új együttműködés keretei között 2020 augusztusától a MITTE felel a Skanska magyarországi PR tevékenységéért, többek között a hazai közösségi média menedzsmentért, valamint a vállalati és projektekkel kapcsolatos kommunikációért.

A Skanska közel száznegyven éves múltjával mára a világ ötödik legnagyobb ingatlanfejlesztő- és kivitelező vállalatává vált; a magyar piacon több mint 30 éve van jelen. A cég fő tevékenységeit a projektmenedzsment, a bérbeadás és az ingatlanüzemeltetés alkotják, ugyanakkor jelentős tapasztalattal rendelkezik az építés, kereskedelmi célú ingatlanfejlesztés, lakóingatlan- és infrastruktúra- fejlesztés területén. Olyan nagyszabású épületek fejlesztése kapcsolódik hozzájuk, mint például a West End Business Center, vagy az első magyarországi WELL minősítésű Nordic Light irodaépület.