Skip to main content

Szuper tervezőgrafikai elismerésben részesültünk ügyfelünk, a Budavári Önkormányzat arculatával! Az idén 19. alkalommal megrendezésre kerülő Arany Rajzszög Társaság kiállításán az általunk megálmodott Budavári arculat tablójával is találkozhattok.

A tervezéskor nagy figyelmet fordítottunk arra, hogy a logó a lokális közösség egységét, hagyománytisztelő rendszerét és a jövőbe mutató szemléletét tükrözze.A kiállítás megnyitójára 2021. szeptember 17., péntek 19:00 órakor várják az érdeklődőket a MOME Ground-on.

Arany Rajzszög: Tervezőgrafikai elismerés a MITTE-nél

Az eseményről és a kiállításról bővebben az Arany Rajzszög Társaság oldalán olvashattok.https://aranyrajzszog.hu/

Az arculatváltás azért vált szükségessé, hogy jobban kifejezze azt, ami a megújuló Budavári Önkormányzatot jellemzi: modern, digitális, a fiatalokat is megszólítani tudó kerület.

Első lépésben a logotípia, illetve a kerület egységesített nevének és kiemelt arculati színeinek meghatározására került sor, majd az arculattervezői munka folytatásaként az ősz folyamán létrejönnek az önkormányzat ügyviteli és hivatali anyagainak vizuális keretei, illetve teljes tartalmi és formai megújuláson esik át a kerület weboldala. Végezetül pedig átalakításra kerül a Várnegyed című kerületi lap arculata, illetve az Önkormányzat irányítórendszere és ajándéktárgyai.

Budapest I. kerülete (Budavár) Budapesten a Duna jobb partján, Budán fekvő kerület. Északon Budapest II. kerülete, nyugaton a XII. kerület, délen a XI. kerület, míg keleten a Duna által az V. kerület határolja.