Skip to main content

Szuper összefoglalót készített a Player.hu, melynek témája a biztonságos futás és ügyfelünk, a ProtectOne által gyártott Tickless Run ultrahangos kullancsriasztók, valamint legutóbbi kampányunk a ,,Fuss szabadon,, is helyet kaptak. A cikkből most egy kis ízelítőt is hoztunk:

Köztudott tény, hogy a zöld környezet nyugtatólag hat ránk. Érdemes elgondolkozni azon, hogy a városi futásainkat – legalább a héten egy-egy alkalommal – inkább az erdőbe végezzük. Kevesebb emberbe lehet botlani, jó a levegő, csend van, béke, mi más kellhet a terepfutáshoz?

Röviden: jó cipő, megfelelő ruházat, és pár kütyü ha már ebben a techfókuszú világban élünk. Plusz fontos, hogy védekezzünk a kullancsok ellen is, például a Tickless Run apróságával!

biztonságos futás: Tickless Run

A Tickless Run a tervezés és a környezettudatosság kombinációja, tökéletes védelmet nyújt a futóknak.

Környezetbarát, nem tartalmaz vegyszereket és illatanyagokat

TICKLESS Run a nélkülözhetetlen megoldás azoknak a futóknak, akik szeretik hódolni szenvedélyüknek a szabadban. Tökéletes választás, ha ultrakönnyű, vegyszermentes újdonságot keresel a kullancsok ellen. Ez a forradalmi termék ultrahangos technológiával működik, ultrahangos impulzusok kibocsátásával fejti ki hatását, amelyek zavarják a kullancsokat, ezáltal távol tartva őket. (A kibocsátott ultrahang impulzusok érzékelhetetlenek az emberek és háziállatok számára.)

A MITTE Communications a ProtecOne-nal és a Saucony futócipő márkával közösen indította el 2021-ben „Fuss szabadon!” kampányunk, amely azért jött létre, hogy felhívjuk a figyelmet a kullancsok okozta és az ortopédiai jellegű veszélyekre és szakszerű információt nyújtsunk mindenki számára a megfelelő védekezéssel kapcsolatban.

Ha szeretnél bővebben tájékozódni, mire lehet még szükséged kezdő terepfutóként, a Fuss szabadon!oldalát ajánljuk, amelynek fő témája a biztonságos futás.