Skip to main content

Újabb díjjal jutalmazták ügyfelünk, a Paulinyi & Partners tervezésében és a Futureal fejlesztésében megvalósult Budapest ONE irodaházat és az Etele Plazat. A CIJ Awards díjátadón az Etele Plaza a legjobb kiskereskedelmi fejlesztés mellett a Grand Prix kategóriában is első helyezést ért el; a Budapest ONE 2. és 3. üteme pedig elnyerte a legjobb megvalósuló irodafejlesztésért járó díjat.

CIJ Awards: Díjat nyertek az ügyfelünk által tervezett épületek
Fotó: Futureal

A Budapest ONE a legjobb megvalósuló irodafejlesztésért, a HelloParks Maglód MG1 a legjobb ipari/raktárfejlesztésért, a Young City pedig a legjobb lakóingatlanfejlesztésért vehette át a tekintélyes szakmai elismerést. Az Etele Plaza a legjobb kiskereskedelmi fejlesztés mellett a Grand Prix kategóriában is első helyezést ért el.

Az őrmezei, 65 ezer négyzetméteres Budapest ONE első ütemét már átadták, a komplexum fejlesztés alatt álló közel 20 ezer négyzetméteres második, valamint 19 ezer négyzetméteres harmadik fázisába pedig várhatóan még az idén beköltöztek a bérlők.

Az újgenerációs, tágas belső kerttel rendelkező épületegyüttes tetején egy közel 500 méteres, panorámás futópálya is helyet kap, a mélygarázsban pedig az elektromos autók mellett, elektromos kerékpárok és e-rollerek töltésére is lehetőség lesz.

CIJ Awards: Díjat nyertek az ügyfelünk által tervezett épületek
Fotó: Paulinyi&Partners

Kelenföldön, a Budapest ONE irodaház szomszédságában nyitott meg tavaly szeptemberben az 55 ezer négyzetméteres okospláza, az Etele Plaza, amely a CIJ Awards díjátadón két kategóriában is első helyet szerzett.