Skip to main content

Ügynökségünk végzi a DVM és Greenfield közös munkájának sajtómenedzsmentjét, logó tervezését és weboldal készítését.

DVM-Greenfield néven közös vállalatot indított az DVM group és a Greenfield Development. A közös munka nem jelent összeolvadást, hiszen a két cég továbbra is önálló tevékenységet folytat. Az összefogás célja, hogy ötvözzék a DVM group évtizedes építőipari és a Greenfield Development átfogó ipari generálkivitelezői tapasztalatát. Az új társaság a Limelog gyártó és logisztikai céggel szorosan együttműködve a hazai piacon egyedülálló, integrált szolgáltatásokat nyújt ügyfeleinek. 

Az DVM group Magyarország egyik vezető építőipari vállalkozása, amely számos területen tevékenykedik az építőiparban és az ingatlanfejlesztésben. Fő tevékenységei közé tartozik az épületek tervezése, generálkivitelezése, projektmenedzsmentje és tanácsadása. Az DVM group széles körű szolgáltatásokat nyújt az ipari, kereskedelmi és lakóingatlanok tervezésében és megvalósításában, valamint fő profilját az ingatlanfejlesztési projektek jelentik. A cégcsoport az építőipar számos területén, beleértve a kereskedelmi és irodai épületek, logisztikai központok, lakóparkok és infrastrukturális projektek kivitelezését és fejlesztését is végzi.

A Greenfield Development 2022-ben indult útjára magas színvonalú generálkivitelezői és tanácsadási szolgáltatásokat nyújtva az ipari ingatlanszektorban. A vállalat alapítói között megtalálható Móró Gábor, a Limelog tulajdonosa, aki saját szállító járműparkkal és előregyártott betonelem gyárral rendelkezik, valamint Huszlicska Dávid és Szélesi Dániel, akik évtizedes, 400 000 négyzetméter raktár- és gyártócsarnok építésében szerzett tapasztalattal felvértezett szakemberek, és akik a CTP vezetői pozícióit hátrahagyva társultak a Greenfield Development megalapításában. A DVM group részéről Massányi Tibor ügyvezető partner csatlakozott be az új vállalat vezetőségébe, mint ügyvezető.

A közösen létrehozott DVM-Greenfield versenyelőnyét egy közel kétszáz fős szakértő csapat, a több millió négyzetméternyi kivitelezésben szerzett tapasztalat és a Limelog gyártókapacitása adja, ami kiegészül saját vasbeton szerkezetgyártással, szállítással és szereléssel, így integrált megoldást tudnak nyújtani partnereiknek.

A MITTE tervezte az új cég logóját, névjegykártyáit, weboldalát, illetve a sajtó- és Linkedin profiljának menedzsmentjéért is felel.