Skip to main content

Etele Plaza díj: Ügyfelünk, a Paulinyi & Partners által tervezett és a Futureal-csoport által fejlesztett Etele Plaza-t is díjazták a május 28-i Real Estate Awards díjátadón. A főváros első okosplázája Az Év Tervezett Kereskedelmi Projektje 2020 díjat hozta haza az Az Év Irodája jóvoltából. Gratulálunk! 🎉

Szeptemberben nyílik Kelenföldön, az Etele tér közvetlen közelében a díjnyertes Etele Plaza. Buda legnagyobb bevásárló- és szórakoztatóközpontjában 180 üzlet, termékek és szolgáltatások széles köre, okos digitális megoldások és a legújabb generációs plázadizájn együttesen járulnak hozzá a komplexum által nyújtott egyedülálló vásárlói élményhez. A Paulinyi & Partners Építészeti Stúdió és a Dyer Group (belsőépíteszet) által tervezett épület külső megjelenését a főbejárati homlokzat Magyarország legnagyobb – külön szerkezeti megtámasztás nélküli – függönyfal szerkezete határozza meg.

Etele Plaza díj

A BREEAM fenntarthatósági minősítés szerint kialakított, 55 000 négyzetméter bérbe adható kiskereskedelmi területű Etele Plazában közel 4000 négyzetméteren színes növénytakarót, díszfüveket, cserjéket és hűs árnyékot adó fákat telepítettek.

A Real Estate Awards zsűrijét és a közönséget is meggyőzte így díjnyertes lett az exkluzív, 44 lakást és 1 irodát tartalmazó Naphegy12 társasház, amit  egy a Gellérthegy utca és Naphegy utca között található telken épít majd fel a Cordia. Az épületet a Puhl és Dajka Építész Iroda, valamint a Dyer Group tervezte, a telek érdekessége a két utca közötti 7-8 méter szintkülönbség.

Gratulálunk az Etele Plaza díj elnyeréséhez!