Skip to main content

Gratulálunk ügyfelünknek a díjhoz! A 2010-ben alapított ProtectOne startup által gyártott Tickless Run névre keresztelt, kifejezetten futóknak tervezett kullancsriasztó letisztult dizájnjával és innovatív, ultrahangos megoldásaival nyerte el az A’ Design Award- díját Biztonsági ruházat és egyéni védőeszközök kategóriában, amelyben először ismertek el magyar vállalkozást. 

Az futóknak tervezett kullancsriasztó ultrahangos megoldásával környezeti és egészségügyi kihívásokra egyaránt reagál.

Futóknak tervezett kullancsriasztó

A dizájn 104 ágából, a világ 108 országából díjaztak az A’ Design Award versenyén. Az A’ Design Award & Competition a világ legnagyobb zsűrizett dizájnversenye, amelyet nemzetközi szinten évente szerveznek meg. A 2020-2021-es versenyből a dizájn 104 ágából, a világ 108 országából 2094 nyertes került ki. A nevezéseket egy 211 főből álló szakmai zsűri bírálta el.

A MITTE 2018 óta minden évben “Lyme-kór mentes Magyarországot” néven átfogó PR- és online marketing kampányt indít, mely kiemeli a TICKLESS-t a többi, hagyományos, vegyszeres kullancsriasztó szerek közül. 

2020-ban elindítottuk a „Kullancsmentes kedvencek” kampányunkat, amely azért jött létre, hogy tisztába tegye a kedvencekre nézve gyakran halálos fertőzésekkel kapcsolatos félreértéseket és szakszerű információt nyújtsunk minden érintett számára. 

2021-ben elindult a Saucony futócipő márkával közös „Fuss szabadon!” kampányunk, amely azért jött létre, hogy felhívjuk a figyelmet a kullancsok okozta és az ortopédiai jellegű veszélyekre és szakszerű információt nyújtsunk mindenki számára a megfelelő védekezéssel kapcsolatban.