Skip to main content

Elindult Az Év Irodája verseny! Ügyfelünk a Skanska Hungary három kategóriában is szerepel a jelöltek között. Az H2Offices Az év tervezett projektje címért száll versenybe! Számítunk a szavazatodra! Csak pár kattintás:
A szavazás IDE kattintva érhető el.
Köszönjük mindenkinek az eddig leadott szavazatokat!

A H2Offices épületegyüttes fejlesztésével egy természet által inspirált, lenyűgöző munkakörnyezetet hozunk létre. A Skanska tizedik Magyarországi projektje egy újabb mérföldkő a budapesti fenntartható irodafejlesztés és építészet piacán. A H2Offices-t olyan jövőképes munkahelynek álmodtuk meg, amely jótékony hatással van az emberi egészségre és produktivitásra, miközben energiahatékonysága révén csökkenti az épület használóinak ökológiai lábnyomát. Az új irodakomplexum fejlesztése 2020 augusztusában elindult. Az épületegyüttes a LEED és WELL tanúsítások irányelvei mentén épül és összhangban van a modern üzleti igényekkel, mint például az irodaterek kialakításának rugalmassága, a fenntarthatóság, valamint az emberek jólléte.

H2Offices

Az H2Offices kialakításának középpontjában a természetközeliség és a környezettudatosság áll. Az irodaépület különleges elegyét kínálja a jövőképes városi infrastruktúrának, az innovatív megoldásoknak és a parkosított közösségi tereknek. A multifunkcionális, a víz elemet kiemelő kert a nagyközönség előtt is nyitva áll majd, különböző kikapcsolódási lehetőségeket nyújtva, így egyszerre fog találkozási pontként és a közösségi élet színteréül is szolgálni.

Az iroda leendő bérlőit a Skanska által fejlesztett okos épület megoldás, a Connected by Skanska támogatja. A projekt a WELL és LEED Platinum minősítések megszerzésére törekszik. Az első épület építési munkálatainak befejezése 2022 negyedik negyedévében várható.