Skip to main content

Szuper kreatív kampányt zárunk le az Óbudai Danubia Zenekar / Danubia Orchestra Óbuda megbízásából. Az Út a zenéhez kampány mellett olyan olyan nagykövetek tették le voksukat, mint Hámori Gabriella, Karácsonyi Kata, Péterfy Bori, Janklovics Péter és Balatoni József, vagyis Jocó bácsi világa. Olvassátok el a kampányról szóló anyagot a Kreatív cikkében!

Az Út a zenéhez kampány egyik kreatívja

Egyszerre online koncertterem és rendhagyó zenei videómegosztó az Óbudai Danubia Zenekar utazenehez felülete, ahol hangulatokhoz, érzelmekhez köthető kategóriákba rendezve válogathatunk a felvételek között. A klasszikus zenében a világon egyedülállónak számító oldal bevezető kampányát a MITTE Communications tervezte és bonyolította le. Öt nagykövetet – Hámori Gabit, Karácsonyi Katát, Péterfy Borit, Janklovics Pétert és Jocó bácsit – kértek fel, akik különböző szemszögből mutatják be, mit jelent számukra a zene, hogyan hat rájuk a mindennapokban.

Az Óbudai Danubia Zenekar 2020 decemberében indította el az utazenehez.hu honlapot, amely az Út a zenéhez kampány fő felülete. Az oldal a klasszikus zene „Netflixeként” érzelmekhez, hangulatokhoz kapcsolódó, tematikus bontásban gyűjti össze a zenei anyagokat. A zenekar és az oldal indulásához kapcsolódó kampány célja, hogy összehozza az embereket a zene erejével.
A kampányhoz öt nagykövetet kértek fel, akik személyes élményeiken keresztül mutatják meg, mennyire sokféle területre, élethelyzetre képes inspirálóan hatni a zene. Az Új kezdet kategória nagykövetének, Péterfy Borinak az áramlás, Janklovics Péternek az egyensúly, Hámori Gabriellának a szabadság, Jocó bácsinak a béke, míg Karácsonyi Katának a nyugalom érzete kapcsolódik hozzá. Az öt nagykövet jól azonosítható, színes háttér előtt készített dinamikus, zenei mozgásokat imitáló fotókon és enyhén lassított, improvizatív mozgásokra épített, személyesen narrált videóban osztja meg érzéseit a zene erejével, életükben betöltött szerepével kapcsolatban.