Skip to main content

Pénteken megnyitott ügyfelünk, a Paulinyi & Partners által tervezett Etele Plaza. Az okospláza 55 ezer négyzetméterével, Magyarország egyik legszélesebb fashion kínálatával és legnagyobb területű ételudvarával, illetve kétszintes mozikomplexumával és fitneszteremével várja látogatóit. Gratulálunk ügyfelünknek és a fejlesztőknek, a Futureal csapatának!

A PLAZARÓL
Az Etele Plaza Magyarország legújabb bevásárlóközpontja, amely életre kelti a vásárlás, a gasztronómiai élvezetek, a találkozás és szórakozás élményét. Ráadásul nem csak az ország legújabb bevásárlóközpontja, de tekintélyes 55 ezer négyzetméterével, Magyarország egyik legszélesebb fashion kínálatával és legnagyobb területű ételudvarával, illetve kétszintes mozikomplexumával és fitneszteremével várja vendégeit.

SZÍVÜGYÜNK A FENNTARTHATÓSÁG
Az Etele Plaza már a holnap kihívásaira is felkészült, hiszen az építés és a kialakítás során a legmodernebb digitális kényelmi megoldások mellett a fenntarthatóság is fontos szerepet kapott. Ennek köszönhetőn közel 4000 négyzetméteren elterülő zöldfelület került kialakításra a plázában. Az étteremi szintről egy 150 férőhelyes terasz is nyílik, emellett a fitneszrészleg fákkal, cserjével és fűfélékkel beültetett kerttel is kiegészült.
Az épület elnyerte a BREEAM „Very Good” környezetvédelmi minősítést, amellyel összhangban külön figyelmet kapott a könnyű megközelíthetőség, a fényszennyezés és a közvetlen környezeti terhelés minimalizálása, az időtálló anyagok beépítése és a hulladék újrafelhasználásának elősegítése is.

Megnyitott az ügyfelünk által tervezett Etele Plaza

SZOLGÁLTATÁSOK
A CINEXT mozikomplexum a legmodernebb helyszínnel, 14 moziteremmel, széles büfékínálattal és egyedülálló szolgáltatásokkal várja látogatóit. A moziban tematikus és VIP mozitermek is kialakításra kerültek, amelyek biztosítják, hogy a vendégek egyedülálló moziélményben részesülhessenek.

FITNESZ
A Life1 Fitness legújabb fitneszklubja a bevásárlóközpont 3. emeletén, impozáns dizájnnal és különleges terasszal nyitja meg kapuit, ahol a csoportos órákat zöld környezetben élvezhetik a mozogni vágyók.

ETELE GASZTRO PLACC
Egyedi belsőépítészeti dizájnnal, széles kínálattal és közvetlen tetőterasz-kapcsolattal várjuk látogatóinkat ételudvarunkon, amely több, mint 1000 ember kényelmes és biztonságos befogadására alkalmas.

SMART PLÁZA
Okos megoldások és feltöltődés: látogatóink telefonjukat bármely ülőbútorunknál vagy az Etele Gasztro Placcon is feltölthetik, hiszen a telepített töltőállomásainkon USB és hagyományos elektromos csatlakozási pontokat is találnak.

AKADÁLYMENTES PLÁZA
A pláza területén nem csak a közlekedés, de a mosdóhasználat is teljes mértékben akadálymentes. Vak és gyengén látó vásárlóink közlekedésének megkönnyítése és biztonságosabbá tétele céljából elsőként alkalmazzuk az Ariadné-rendszert, amely a folyosók burkolata alatt kiépített elektronikus vakvezető technológia.

APPLIKÁCIÓ
Az Etele Plaza saját applikációja egyedülálló digitális megoldásokat kínál, amelyek még magasabb szintre emelik a vásárlási élményt.

HŰSÉGPROGRAM
Az Etele applikáció letöltésével és a regisztrációval a felhasználók máris részesei lehetnek hűségprogramunknak, így a belépéssel máris kihasználhatják az ezzel járó előnyöket.

CSALÁDOSOK
Gyermekjátszó: az örökmozgókat gyerekeknek kialakított ételudvarral, digitális játszószőnyeggel várjuk.

Baba-mama szoba: családos vásárlóinkra is gondoltunk, ezért olyan baba-mama szobákat alakítottunk ki, ahol barátságos, tiszta és kényelmes környezettel várjuk a szülőket és a legkisebbeket.