Skip to main content

A hagyományok tiszteletét, de a jelenkor kihívásait is szem előtt tartó Hagyományok Házának fő célja, hogy a néphagyománnyal élő egyéneket, közösségeket és nemzedékeket összekösse lokálisan és határokon átívelő viszonylatban is.  A Hagyományok Háza fogja össze a Magyar Népi Iparművészeti Múzeumnak, a Magyar Állami Népi Együttesnek és a Hagyományok Háza Hálózatának tevékenységét.

A meghívásos pályázatot 2023 júniusában hirdette meg a Hagyományok Háza saját arculatának megújulása érdekében, amivel célja, hogy az intézmény, amelyhez több alszervezet tartozik, szimbólum rendszerével érzékeltesse ezek összetartozását és egységben képviselje értékrendszerét.

Ügynökségünk nyerte el a Hagyományok Háza arculatának megújítására kiírt tenderpályázatot. Az intézmény és annak alintézményeihez kapcsolódó logók tervezésén kívül a MITTE tervezi a teljes arculati rendszerhez tartozó online és offline ügyviteli anyagokat, az intézmény frissített weboldalát, programfüzetét és az új arculathoz igazodó ajándéktárgyakat. Az ügynökség emellett szolgáltatásfejlesztéssel (service design) segíti a látogatói útvonalak feltérképezését és az intézményi irányítórendszer megújítását.

Ügynökségünk elkötelezett támogatója a hazai kulturális intézményeknek, korábban már számos ehhez hasonló projektben vett részt, úgy mint a Radnóti Színház arculatának megújítása, a reformáció 500 éves jubileumának kommunikációja és Petőfi szülőházának megújulását kommunikációs és közösségi média kampányokkal segítette.

Weboldal: https://hagyomanyokhaza.hu/hu