Skip to main content

Nagy öröm számunkra, hogy ügyfelünk, a Duna Terasz Grande ilyen rövid idő alatt ennyire népszerű lett a lakásvásárlók körében. Nyolc hónap alatt a 790 lakás közel 60%-a talált már gazdára. A MITTE február óta organikus sajtókommunikációval és kreatív hirdetésekkel támogatja a projektet. Gratulálunk ügyfelünknek!

Nyolc hónapja kezdődött el a XIII. kerület Duna-part közeli Duna Terasz Grande lakóingatlan beruházás értékesítése. Az épületek kivitelezése meglepően gyors ütemben halad; a teljes lakásállomány közel 60 százaléka már gazdára talált. 

KÉSZ Csoport tagja, a KÉSZ Építő és Szerelő Zrt. generálkivitelezésében megvalósuló Duna Terasz Grande a Vizafogó városrész Duna-partján és a Foka-öböl környén épül, amelyet a Cserhalom utca és az Úszódaru utca határol. 2021 januárjában indult el az értékesítése

a 790 lakásos, 19 üzlethelyiségből álló, több, mint két hektárnyi területet felölelő projektnek, amely jelenleg Magyarország legnagyobb, egy helyen, egy időben, egy projekt alatt épülő lakásfejlesztése.

A Duna Terasz Grande két épületének tervezésén elismert építészeti irodák dolgoztak: a Vadász Építész Stúdió és az Óbuda Építész Stúdió, melyek a tervezés során az épített környezetet és a vízközeliséget is kiemelten szem előtt tartva törekedtek modern, letisztult, minőségi építészet megvalósulására az időtálló megoldások jegyében. Ez az építészeti koncepció jól illeszkedik Foka-öböl természeti környezetéhez is: fenntartható és zöld környezet a lakók és az oda látogatók számára. 

Nyolc hónap alatt kelt el a lakások 60%-a!

A Duna Terasz Grande lakásait két értékesítési ütemre osztva vezették be az ingatlanpiacra. A projekt sikeressége már a januári értékesítés kezdete után is jól látszott: két hónap után az első értékesítési ütemben eladásra kínált lakások harmadát értékesítették. 2021 márciusában az OTP Bank és Duna Terasz Grande Kft. között létrejött megállapodás értelmében a bank hitelt nyújt a lakóingatlan fejlesztésére, amely az ország legnagyobb társasházfejlesztés célú projektfinanszírozási hitele. 

Augusztusban előértékesítéssel indult a második értékesítési ütem; a fejlesztő a beruházás átadását 2023 márciusára tervezi, a kivitelező néhány napja a külső nyílászárók beszerelését is megkezdte. A folyamatosan növekvő érdeklődés és értékesítési eredmények mellett szeptemberre már elérték a közel 60%-os értékesítési szintet a teljes lakásállomány tükrében.

„Büszkék vagyunk az eddig elért eredményeinkre, hiszen számunkra ez jól jelzi a töretlen vásárlói bizalmat – emelte ki Tóth Csaba, a D&B Ingatlanfejlesztő-Csoport ügyvezető igazgatója. – Úgy gondoljuk, hogy fenntartható, mégis időtálló lakóingatlan beruházást hozunk létre a piacon, amelyben minden korosztály megtalálhatja a számára legmegfelelőbb lakókörnyezetet. Reményeink szerint az értékesítési volumen továbbra is hasonlóan alakul majd, mint eddig; bizakodóak vagyunk a jövőre nézve.”