Tervezz arculatot egy művészeti intézménynek!

Tervezd meg a fiktív budapesti Design Múzeum arculatát, és legyél  Te Junior Art Directorunk!

Ügynökségünk pályázatot hirdet grafikusok számára, amire  egy fiktív művészeti intézmény, a budapesti Design Múzeum arculati elemeinek megtervezésével jelentkezhetnek azok, akik bizonyítani szeretnének. Kiemelt célunk a pályázattal a terület progresszív vizuális megoldásainak erősítése. A pályázat elbírálásakor csak a beadott pályamű szakmai minőségét, eredetiségét vesszük figyelembe, így szeretnénk érvényesülési lehetőséget adni mindenkinek. A beadott munkákat szakmai zsűri bírálja el, amelynek tagjai Szemerey Samu, a Kortárs Építészeti Központ kurátora, Misetics Mátyás, a MITTE kreatív igazgatója és Csizik Balázs, a MITTE Art Directora.

Arra törekszünk, hogy a megmérettetés a pályázó tervezőgrafikusok számára is értékes szakmai tapasztalat lehessen, ezért a legjobb 3 pályázónak megjelenési lehetőséget biztosítunk kreatív szakmai oldalakon, illetve egy személyes bemutatkozásra is meghívjuk őket irodánkba.  A találkozót követően hozzuk meg a döntést kreatív csapatunkkal közösen, hogy ki az a pályázó, akit Junior Art Directorként várunk az ügynökségünkhöz.

A MITTE-ben a márka stratégiai céljainak szem előtt tartása találkozik a trendérzékenységgel és a kulturális értékekkel. Márkakommunikációs projektjeinkben innovatív vizuális kommunikációs eszközöket alkalmazunk, hogy értékhű világot hozzunk létre. Hiszünk abban, hogy a kreatív vizuális megoldások alkalmazásakor az 1+1 mindig több lesz 2-nél. Folyamatosan keressük azokat, akik a középszerű megoldásokat elutasítva egyedi látásmódjuk, a fejlődésre való igényük és intuíciójuk segítségével teszik csapatunkat a legjobbá.

A pályázatokat június 24-ig lehet beadni, a döntősöket július 6-ig értesítjük. A felvételt nyerő munkatárs várható munkába állási ideje július 11.

A pályamunkákkal szemben támasztott követelmények itt érhetők el. A pályázatokat a hr@mittecomm.com email címre várjuk.