Skip to main content

A MITTE Communications nyerte az S IMMO Hungary ingatlanbefektetési társaság marketing céljainak támogatására kiírt zárt ügynökségi tenderét. Ügynökségünk felel az S IMMO helyi média-, marketing- és PR-tevékenységéért.

Az S IMMO AG egy bécsi székhelyű, a bécsi tőzsdén jegyzett ingatlanbefektetési társaság, amely kizárólag az Európai Unióban fektet be, azon belül is Ausztriára, Németországra és a kelet-közép-európai országokra fókuszálva, főként irodák, bevásárlóközpontok, szállodák, kisebb részt lakóingatlanok találhatók a portfólióban. A Vállalat a hosszú távon megtérülő ingatlan-befektetésekre összpontosít, tevékenységi körébe tartozik az ingatlanfejlesztés, a kereskedelmi és lakóingatlanok vétele, bérbeadása, felújítása és értékesítése, szállodák és bevásárlóközpontok üzemeltetése, valamint aktív vagyon- és portfóliókezelés. Az S IMMO AG több mint 200 ingatlannal rendelkezik mintegy 1,8 milliárd euró értékben, ez pedig több mint 6000 bérlőt jelent az EU hét országában.

A Blue Cube az Év Irodaháza közönségdíjasa volt 2013-ban

Az S IMMO Hungary 2001 óta aktív szereplője a budapesti ingatlanpiacnak, és az S IMMO AG leányvállalataként property- és asset management szolgáltatásokat nyújtva felel a cégcsoport magyar portfóliójáért, amely nyolc első osztályú kereskedelmi ingatlanból áll: a Blue Cube („Év Irodaháza 2013.” közönségdíjasa), a Buda Center, a BudaPart GATE, a belvárosi City Center, a Pódium, a Maros BC, a River Estates és a valamint az ötcsillagos Budapest Marriott Hotel.

Ezek összterülete meghaladja a 120 000 négyzetmétert. A közelmúltban felújított irodaházak mindegyike nagyszerű elhelyezkedésű, a Duna pesti és budai oldalán. A csapat közel 100 000 m² irodaterületet üzemeltet több, mint száz bérlővel.

A BudaPartGATE – Fotó: Palkó György, Forrás: S IMMO

Az osztrák S IMMO további növekedést tervez a kelet-közép-európai régióban, így Magyarországon is. Ennek megfelelően az S IMMO Hungary olyan befektetési lehetőségeket keres, amelyek révén több ezer négyzetméternyi A-kategóriás, fenntartható és emberközpontú irodaterülettel bővítheti meglévő portfólióját. A tavalyi utolsó negyedév fontos híre volt, hogy az S IMMO megvásárolta a BudaPart GATE irodaházat: a 20 000 négyzetméter bérbeadható területtel rendelkező, LEED Gold minősítésű épületet százszázalékos bérbeadottsággal értékesítették, a tranzakció három hónapot vett igénybe.

Az S IMMO-t jelölték Az Év Irodája verseny idei kiírásában Az Év Asset Management Cége díjra, amelyre február 3-ig lehet szavazni.

Az S IMMO számára a MITTE Communications a jövőben a webfejlesztés, grafikai feladatok, sajtókommunikáció és social media támogatás mellett hirdetési menedzsmentet is nyújt az ingatlanbefektetési társaság által kezelt irodaházak bérbeadási támogatásának növelésére.

A MITTE Communications a fenntartható építészet és design mellett elkötelezett ügynökség, ami több mint 10 éves tapasztalattal rendelkezik kreatívipari és építőipari projektek brandépítésében és kommunikációjában.