Skip to main content

Ügyfelünk a Skanska Hungary egy új appot fejlesztett a budapesti H2Offices irodaháza bemutatására. A Skanska alkalmazás elhelyezkedést, technikai jellemzőket, felszereltséget, látványterveket és épület videókat, alaprajzokak, fenntarthatósági és biztonsági jellemzőket gyűjti egybe.

A Skanska alkalmazás itt érhető el:

🔽 iOS: https://apple.co/3uJ8Cyr

🔽 Android: https://bit.ly/3dWkWpp

Skanska alkalmazás kreatív

A H2Offices három irodaház komplexuma, amely összesen mintegy 65 000 négyzetméter modern irodaterületet biztosít. A legnépszerűbb Váci utcai irodafolyosón található H2Offices zöld környezetet kínál Budapest egyik legforgalmasabb pontján.

A H2Offices kiváló helyszínen, egy budapesti tömegközlekedési csomópont közvetlen közelében található. Az épület egyediségét hangsúlyozza a játékos homlokzat, a szerkezetek átláthatósága és a tágas, dupla magasságú skandináv előcsarnok. Különböző rekreációs terek, például a városra néző tetőtéri futópálya, a zöld városi teraszok és a magasított sétány támogatják az épületek felhasználói egészségét és jólétét.

A Skanska közel száznegyven éves múltjával mára a világ ötödik legnagyobb ingatlanfejlesztő- és kivitelező vállalatává vált; a magyar piacon több mint 30 éve van jelen. A cég fő tevékenységeit a projektmenedzsment, a bérbeadás és az ingatlanüzemeltetés alkotják, ugyanakkor jelentős tapasztalattal rendelkezik az építés, kereskedelmi célú ingatlanfejlesztés, lakóingatlan- és infrastruktúra- fejlesztés területén. Olyan nagyszabású épületek fejlesztése kapcsolódik hozzájuk, mint például a West End Business Center, vagy az első magyarországi WELL minősítésű Nordic Light irodaépület.

Az együttműködés keretei között 2020 augusztusától a MITTE felel a Skanska magyarországi PR tevékenységéért, többek között a hazai közösségi média menedzsmentért, valamint a vállalati és projektekkel kapcsolatos kommunikációért.

A MITTE korábban a Skanska fejlesztésében megvalósuló Scandinavian Gardens irodaház logóját és arculati kézikönyvét hozta létre.