Skip to main content

Rendes Zoltán marketingkommunikációs és üzletfejlesztési szakember, a TV2 és az RTL egykori marketingigazgatója üzletfejlesztésért és marketingért felelős Partnerként csatlakozik a MITTE Communications vezetéséhez. A menedzsmentbővülésnek köszönhetően a Batta Barnabás stratégiai és kommunikációs vezetőhöz, illetve Misetics Mátyás kreatív és márkaépítési vezetőhöz társuló új tulajdonossal az integrált kommunikációs ügynökség üzletfejlesztési, vállalati coaching és kutatási szolgáltatásokkal szélesíti portfólióját.

Rendes Zoltán üzletfejlesztésért és marketingért felelős Partnerként csatlakozik a MITTE Communications vezetéséhez, aki a marketing és média területén szerzett tízéves tapasztalattal, valamint startup fejlesztési és tanácsadói tapasztalatával is gazdagítja a MITTE szakértői csapatát.

„Ma már egyre több, a kommunikációtól eltérő üzleti területen kell magabiztosan mozogniuk az ügynökségeknek. Zoltán személyében olyan szakember érkezik a MITTE-hez, aki egyedülálló módon átlátja a médiapiacot, valamint nemzetközi üzletfejlesztési, startupinkubációs és tanácsadói tapasztalataival tökéletesen kiegészíti a csapatunk kompetenciáit” – mondta el Batta Barnabás.

Az új társtulajdonos érkezése egyrészt az ügynökség növekedése és bővülő szolgáltatásai miatt vált szükségessé, másrészt tükrözi a MITTE új 360 fokos szolgáltatási stratégiáját, amelynek keretében az ügynökség a márkaépítési és PR területek mellett a kutatási és az üzleti tanácsadói vonalat is erősíti a továbbiakban. Az irányváltás jegyében a MITTE bővíti csapatát, szolgáltatásait pedig vállalati vezetőknek szóló coachinggal és tanácsadással, a kutatás-fejlesztési tevékenységének erősítésével, valamint a startupokra fejlesztett kommunikációs csomaggal szélesíti. Közép távon továbbá a nemzetközi piacra is szeretne kilépni.