Skip to main content

Új ügyfél a MITTE-nél. A Műegyetem innovációhoz kapcsolódó tevékenységét szervező, koordináló és erősítő egyetemi egység, a BME FIEK célja, hogy gyorsítsa az egyetemi K+F eredmények gyakorlati hasznosítását, biztosítsa az ipari és az egyetemi szereplők hosszú távú együttműködését. Kiemelten fontosnak tartják, hogy a területen megvalósuló innovációkról, együttműködésekről a gazdasági szereplők és a lakosság is információt kapjon. Ezért a BME FIEK kommunikációs ügynökséget választott kampánykommunikációs tevékenységéhez, a meghívásos folyamatot a MITTE Communications nyerte el.

A Műegyetem Felsőoktatási és Ipari Együttműködési Központja (BME FIEK) és a MITTE Communications együttműködése két szakaszban valósul meg. Az első szakaszban az ügynökség stratégiai tanácsadással, médiavásárlással, a sajtóközlemények és kapcsolódó kreatívok elkészítésével, interjúk szervezésével és social media managementtel segítette a BME FIEK kommunikációját. 

új ügyfél: BME FIEK

A tenderre három ügynökséget hívtak meg, amelyet a Mitte nyert, az együttműködés márciusban indult.

A kommunikációban kiemelt szerepet kapott a BME inkubációs programjába bekerült 15 startup és az egyetemi laborok, ahol olyan fejlesztések valósultak meg, mint a nanoszálas gyógyszertechnológia vagy a hibrid hajtásmodell, ezzel is hangsúlyozva a felsőoktatási intézmények megváltozott szerepét. Az oktatás és kutatás mellett egyre nagyobb hangsúlyt kap ugyanis a kutatási eredmények piaci hasznosítása. Az egyetemi inkubátorok, akcelerátorok és innovációs központok lendületet adnak a feltörekvő magyar egyetemistáknak.

A kampány első szakaszában 15 szakértői interjú és 90+ online megjelenés született, melyek közérthetően mutatták be az elért eredményeket és a 21. századi innovációkat.

Az együttműködés és az új ügyfél részleteiről a Kreatív oldalán olvashattok bővebben: https://kreativ.hu/cikk/kommunikacios-ugynokseget-valasztott-a-muegyetem-ipari-egyuttmukodesi-kozpontja