Skip to main content

Új vezető kollégákkal bővült a MITTE csapata. Az év végére várhatóan nagyobb irodatérbe költözik majd az ügynökség.

Tuza Norbert a MITTE új Account Directora – az ő keze alatt összpontosulnak a cég projekt szintű operatív ügyei, de kulcs szerepet játszik az ügynökség életében stratégiai és sales kérdésekben egyaránt. Norbert 11 éve dolgozik a kommunikációs és kreatív iparban ügynökségi és ügyfél oldalon kommunikációs szakértőként, kreatív íróként, rendezőként és account menedzserként. Nagyságrendileg 200 integrált kampányban működött közre ismertebb hazai ügynökségek csapattagjaként.

Frissen csatlakozott a MITTE-hez a közgazdász Horváth Daniella. A szakember korábban 5 éven át a TV2 Sales, Marketing és Talent Menedzsment területen szerzett tapasztalatokat, most pedig Senior Account Menedzserként erősíti a kommunikációs ügynökség csapatát, ahol elsősorban kampánytervezési, kampánymenedzsment és projektmenedzsment feladatokat lát el.

Norbi és Daniella mellett Kucsera Lilla is csatlakozott a MITTE-hez, mint Account Menedzser. A szociológus és újságíró végzettségű kommunikációs szakember külföldi szakmai tapasztalatai után olyan lapokban jelentek és jelennek meg a mai napig írásai, mint a Forbes, a Business and Café vagy a CheckMyBudapest.

Az ügynökség létszámbővülésével az év végén új irodatérbe is költözik.