Skip to main content

Új helyszínen, változatos ügyfélkörrel indult az őszi időszak a MITTE Communications számára.

Az elmúlt időszakban a MITTE hosszú távú feladatai közé tartozott a Tokaji borvidékhez tartozó Mád településmarketingjének és hat márka kommunikációjának összefogása, nemzetközi top borászattól díjnyertes fine dining éttermen át az első mádi boutique hotelig. Ősszel ehhez csatlakozott az év borgasztronómiai eseményének, a 12. Tokaji Ősznek a sajtó-és közösségi média kommunikációja a Tokaj.hu megbízásából, és Mád legújabb gasztronómiai és kulturális beruházásának, a Furmintháznak a kommunikációs aktivitásai, beleértve a web-és mobil applikáció designt, a médiavásárlást, az imázsfilm készítést és rendezvénytámogatást is.

Két fontos balatoni projekt is bekerült az ügynökség portfóliójába. A MITTE az északi part legkorszerűbb kikötője, az Alsóörs Marina, valamint a Fenyves Yacht Club élménykikötő- és szállodaberuházás ismertségnövelő, bevezető PR-kommunikációját végezte: sajtóesemények szervezésével, klasszikus sajtókommunikációval és médiavásárlással.

A közösségi irodamodell hazai úttörője, a Loffice, mely nemrég a 2015-ös Central European Startup Awards „Legjobb coworking iroda” díját nyerte el, ősztől szintén a MITTE-vel működik együtt PR- és marketing feladatokban, emellett a kommunikációs ügynökség ide helyezte át irodaterét is.

A MITTE új ügyfelei közé tartozik Európa egyik piacvezető medencefedéssel és mobil télikertek gyártásával foglalkozó cége, az ALUKOV. Az ügynökség a CORSO mobil télikert termékbevezető és értékesítéstámogató kampányáért felelt: nemzetközi reklámfilm készítésétől sajtókommunikáción és médiavásárláson át online marketing-aktivitásokig, weboldal és cégbemutató kiadvány tervezéséig.

Egészségügyi szereplő is jelen van már a MITTE portfóliójában. A többek között az ELTE Pszichológiai Intézet vezető oktatóit és az ELTE Életvezetési Tanácsadó pszichológusait tömörítő Budai Tanácsadó professzionális pszichológiai szolgáltatásokat kínál egyéni és céges ügyfeleinek – az ügynökség a Tanácsadó teljes márkaépítését végezte a logótervezéstől a weboldalkialakításon át a portré-és irodafotók elkészítéséig.

Migeran – Smart Software Solutions fejlesztő cég, melynek technológiáját a közelmúltban az Intel vásárolta fel, szintén a MITTE ügyfelei közé lépett: weboldalának megújításához, a meglévő arculati elemek frissítéséhez járult hozzá aktívan.

Az IT és üzletfejlesztés területén sokéves tapasztalattal bíró (mára) Digital Service Group (DSG) esetében a MITTE a cég rebranding kampányáról gondoskodott: a névalkotástól a logó-és weboldaltervezéstől a cégbemutatkozó kiadvány elkészítéséig.