Skip to main content

Újabb nemzetközi szakmai díjat kapott ügyfelünk a ProtectOne. Első magyar nyertesként a brit LUXlife Magazine éves díjátadóján győzött. A Tickless márkájú ultrahangos kullancsriasztó a Parent & Baby Awards kategóriában a leginnovatívabb biztonságos termék díját kapta meg. Gratulálunk nekik!

A negyedévente megjelenő online luxuséletmód-magazin magas minőségű szolgáltatásokat mutat be, legyen szó éttermekről, autókról, szépségiparról, ékszerekről vagy gyermeknevelésről. Ahhoz hogy a díjat odaítéljék a jelölteket több szempont szerint vizsgálják. Ilyen például az adott szakterületen bizonyított széles körű tapasztalat, az ügyfelek magas színvonalú kiszolgálása, magas ügyfél-elégedettség és elkötelezettség a minőség, illetve az innováció iránt.

Ultrahangos kullancsriasztó a legkisebbek számára


A LUXlife Parent & Baby Awards díjat 2018-ban alapították, az idei nyerteseket a világ minden tájáról hirdették ki. A díjazottak között találhatók babatermékek, illetve orvosi szolgáltatások is. A magyar startup vállalkozás, a ProtectOne Tickless ultrahangos kullancsriasztó az idei második rangos elismerést kapja a BigSee termékdizájn díj elnyerése után.

A klímaváltozással együtt járó hőmérséklet-emelkedés miatt már nemcsak tavasszal és ősszel, hanem télen is óvakodni kell a kullancsoktól. Hazánk a különösen fertőzött országok közé tartozik Európában. Korábban a védekezésben a leginkább bevált módszer egyértelműen a vegyszeres készítmények alkalmazása volt. Közéjük tartoznak az aeroszolok mellett a tabletták és kisállatok esetében a nyakörvek és az úgynevezett spot-on termékek.


Az utóbbi idők egyik legkiemelkedőbb innovációja az ultrahangos kullancsriasztók kifejlesztése, mivel egyre fontosabb a veszélytelen védelem. Ezek az eszközök természetesen, vegyszermentesen, közel 94 százalékos hatékonysággal veszik fel a harcot a paraziták ellen.