Skip to main content

urópai szinten is különlegesnek számító, 400 négyzetméteres Virág Judit Galéria kiállítótér jött létre az ismert galériában. Az új kiállítóterem május 15-től látogatható, ami egyben a 66. Tavaszi aukció és az 5. Kortárs aukció 262 tételét bemutató tárlat nyitónapja is.

Európai szinten is különlegesnek számító, 400 négyzetméteres kiállítótérrel bővül a Virág Judit Galéria. Így míg a galéria 1997-es nyitáskor csupán 50 négyzetméteren, ma már 1250 négyzetméteren tekinthetik meg a kiállításokat az érdeklődők. Az új kiállítóterem május 15-től látogatható, ami egyben a 66. Tavaszi aukció és az 5. Kortárs aukció 262 tételét bemutató tárlat nyitónapja is.

Virág Judit Galéria kiállítótér

A 262 tételből álló aukciós kiállítás május 15. és 31. között tekinthető meg ingyenesen a Virág Judit Galériában. A Kortárs aukciót június 1-jén, a Tavaszi aukciót június 2-án rendezik meg a Budapest Kongresszusi Központban. Az események az aktuális járványügyi szabályoknak megfelelően kizárólag védettségi igazolvánnyal látogathatók, a licitek telefonon, online és vételi megbízás útján is leadhatók.

A Virág Judit Galéria és Aukciósház a régió legnagyobb műkereskedelmi intézménye, elsősorban a XIX-XX. századi magyar festészet kutatásával, bemutatásával és aukciók szervezésével foglalkoznak. Sokszínű tevékenységükhöz párosul még a Zsolnay kerámiák bemutatása és kereskedelme, valamint kortárs kiállítások szervezése is.

A MITTE teljes körű PR, social media és online marketing menedzsmentet nyújt a Galériának, valamint grafikai anyagokat, imázsfotókat és imázsfilmet készítünk számukra.

Kiemelt kép: Keserü Ilona alkotása