Skip to main content

A Skanska nyolc közép-kelet-európai projektjét ismerték el az International WELL Building Institute (IWBI) által kiadott új Egészségvédelmi és biztonsági minősítéssel. Gratulálunk ügyfelünknek az eredményhez!
✔️ Az Equilibrium első fázisa Bukarestben (Románia)
✔️ A Campus második fázisa Bukarestben (Románia)
✔️ A Centrum Południe első fázisa Wrocławban (Lengyelország)
✔️ A Wave első fázisa Gdańskban (Lengyelország)
✔️ A Spark második fázisa Varsóban (Lengyelország)
✔️ A Brama Miasta két épülete Łódźban (Lengyelország)
✔️ A Parkview Pragában (Csehország)
A minősítés ellenőrzi azokat a biztonsági előírásokat, amelyek csökkentik a betegség terjedésének kockázatát, és ösztönzi az egészséges, biztonságosabb terek létrehozását most és a jövőben is.

WELL Building Institute (IWBI) minősítéssel tarol a Skanska

„A világjárvány korában a Skanska – mint fejlesztő – irodai projektjeinkben szeretné biztosítani az emberek egészségét és biztonságát. A jelenlegi helyzettől függetlenül az irodák hatalmas szerepet játszanak a szervezeti, együttműködési kultúrák megteremtésében és az alkalmazottak vagy a csapatok közötti kapcsolatok fenntartásában. Már jóval a világjárvány előtt megvalósítottuk az innovatív és érintés nélküli technológiákat, amelyek az idők folyamán piacunk szabványává váltak. ”

mondta Jacob Møller-Nielsen, EVP Kiválósági Központ, Skanska kereskedelmi fejlesztési üzletág Közép-Kelet Európa.

A munkahelyek biztonságának biztosítása és az ingatlanok a jelenlegi kihívásokhoz való igazodás érdekében a Skanska több szabályt is kialakított és ennek fényében alakította ki épületeit. A meghozott biztonsági intézkedések, amelyek lehetővé teszik a megfelelő társadalmi távolságtartási szabályok betartását, segítik az embereket a biztonságban, és az International WELL Building Institute nemrégiben jóváhagyta, amely megerősítette, hogy 8 Skanska épület sikeresen megfelelt az új WELL Building Institute (IWBI) által kiadott új Egészségvédelmi és biztonsági minősítésnek.