A MITTE Communications több mint tíz év szakmai és széleskörű iparági tapasztalatával komplexen tekint ügyfelei kommunikációs kihívásaira.

Ügynökségünk határozott értékszemlélettel kínál ügyfélre szabott, hatékony megoldásokat. Legfőbb célkitűzésünk, hogy a stratégiai tervezés, a kreativitás, a kiemelkedő médiakapcsolatok és a gondosan megválasztott kommunikációs eszközök együttesével segítsük a piaci szereplőket üzleti céljaik elérésében.

MITTE szaktudás

MITTE 360°

A MITTE 360 fokos szolgáltatásportfóliójának és tapasztalt szakembereinek köszönhetően egy kézben tudunk koherensen és felépítetten irányítani komplex folyamatokat, a piackutatástól, stratégiai és arculattervezéstől kezdve, a teljes kommunikációs menedzsmenten át, egészen a kapcsolódó kreatív anyagok gyártásáig.
PR-munkafolyamatunk alapját a mára hagyományosnak mondható SMART modell (Scan, Map, Act, Roll-out, Track) általunk modernizált változata adja. Kiemelten fontosnak tartjuk a tervezés előtt a külső környezeti elemzéseket, a piackutatást és a vállalati célkitűzések pontos meghatározását. Kommunikációs kampányaink során minden esetben mérjük a kampány hatékonyságát, majd értékeljük az elért eredményeket.

PR 3.0 szemlélet

Komplexen tekintünk az online tér és a minőségi tartalomgyártás lehetőségeire. Módszertanunk szerint nem csupán célcsoportokban, hanem kommunikációs közösségekben gondolkodunk, és számukra fogalmazunk meg üzeneteket, amelyeket aztán események, keresőoptimalizált PR-megjelenések, hirdetések, direkt marketing kampányok összehangolt  használatával és  közösségi média-felületek alkalmazásával is terjesztünk.

Designtudatosság

A tudatos designstratégia olyan valós értéket teremt, mely jelentős kommunikációs hatással is bír. A tervezés tudatosságával, pontosságával olyan arculati és imázskommunikációs megoldásokat valósítunk meg, melyek a célcsoport és az iparági szereplők felé egyaránt hitelesítik a márkát, erősítik irányába az elköteleződést és valós megkülönböztető előnyt jelentenek a versenytársakkal szemben.