Skip to main content

A Vince Díj után a MITTE ügyfélköre egy újabb gasztronómiai márkával bővült. Megnyertük a Funky Forest kommunikációs támogatására kiírt tenderét. Az öt meghívott ügynökség közül 2021 májusától a MITTE felel a préslé és smoothie márka kampány- és PR stratégiai tanácsadói feladataiért. 

A Funky Forest gyümölcslevek egyedi ízkombinációkban, minden hozzáadott anyagtól mentesen zöld technológiával készülnek a Nógrád megyei Szécsényben. A 100 százalékig magyar tulajdonban lévő vállalat intenzíven hozzájárul a térségben szakképzett munkaerő megtartásához és a magyar vidék fejlesztéséhez. 2021 tavaszán bekerült a HUNGARICOOL győztesei közé, így amellett, hogy országszerte számos vendéglátóhelyen megtalálhatóak, az SPAR és InterSPAR áruházak többségében a nagyközönség számára is elérhetővé váltak a termékeik. A márka dietetikusokkal együttműködve nagy hangsúlyt fektet a fogyasztók egészségtudatosságra nevelésére.

A MITTE az integrált együttműködés keretében a PR feladatokért, az online, offline B2B és B2C médiakampányok tervezéséért és kivitelezéséért felel. Emellett az online közösségi média felületek menedzselése és a hirdetéskezelés tartozik a feladataink közé. 

Októberben az egészséges reggelit népszerűsítő kampányt indítottunk ügyfelünkkel. A kampány során a Funky Forest be csapata egy smoothie bowl készítő workshoppal egybekötött sajtóreggelin mutatkozott be a sajtó képviselőinek. Ezenfelül egy landing oldalt és letölthető kiadványt is terveztünk food stylist által készített smoothie bowl receptekkel és Szabó Adrienn, a Funky Forest dietetikusának tanácsaival.

A sajtóreggelin többször felmerült az a kérdés, hogy a gyümölcslevek mennyire illetszthetőek be a testudatos életmódba:

A testtömeg karbantartás és a cukorbetegség egy életen át tartó, tudatos szemléletet igényel, melyet nem lehet kiegyensúlyozottan végezni, ha valamit teljesen megvonunk magunktól. Bár a betegségek kezelése egyéni konzultációt igényel, általánosságban elmondható, hogy a 100%-os gyümölcslevek és smoothie-k egy szigorúbb diétába is beilleszthetőek, alkalmanként nagyjából 2 deciliter mennyiségben.

– emelte ki Szabó Adrienn dietetikus.