Skip to main content

Újabb kulturális intézménnyel bővült az ügynökség portfóliója

Ügynökségünket bízta meg arculatának frissítésével a 30 év után megújuló Radnóti Színház. Az új, innovatív megjelenéssel párhuzamosan házon belül is történtek változások a színház életében.

A MITTE nyerte el a nyáron kiírt arculati pályázatot, a kulturális intézmény teljes vizuális megújuláson ment keresztül: kommunikációs anyagai, valamint nemrég működésbe lépett a számos funkcióval kiegészített és áttervezett weboldala.

A koncepció hangsúlyos részeként az újragondolt Radnóti logóban fontos szerepet kap az “R” karakter kiemelése, mely pecsétszerű és könnyen megjegyezhető vizuális elemként, a színház védjegyeként köszön vissza minden felületen. A pirossal, az intézmény alapszínével való játék, mint a színjátszáshoz leginkább közel álló színárnyalatként szólítja meg a közönséget.

Az arculatfrissítés keretében egy friss imázskép-sorozat is készült, mely kortárs módon mutatja be a társulatot a színház előterében látható nyomatokon és online felületen. Az egyedi elképzelésnek köszönhetően – úgymint színvilág, styling és karakteres beállítások – a képanyag kilép a portrékészítés megszokott sémájából és friss, színes könnyedséggel ábrázolja a színészek személyiségét.

A színház arculatának újraszabásakor a MITTE egy olyan világ megteremtésén dolgozott, mely a Radnóti hagyományos értékeit jeleníti meg modern köntösben. Az új irányok kijelölésével az intézmény célja a fiatalabb értelmiségi réteg megszólítása, valamint a szociálisan érzékeny, társadalmi problémákra reagáló színházként való pozicionálás, olyan értékek közvetítésén keresztül, mint a nyitottság, impulzivitás vagy 21. századiság.

A projektről részletesebben itt olvashatnak.