Skip to main content

Erősödő trend a kommunikáció és a vállalati üzleti területek összefonódása. A MITTE Communications csapata több mint egy évtizednyi nemzetközi üzletfejlesztési és marketingkommunikációs tapasztalattal készíti fel Önt és vállalatát az üzleti céljaihoz, kihívásaihoz vagy éppen kríziseihez kapcsolódó feladatokra. A felső vezetőknek és menedzsment csapatoknak kifejlesztett konzultációs és coaching csomagjaink az egy napostól a 3-12 hetes tréningeken át, a folyamatos, havidíjas szolgáltatásokon keresztül mind személyre szabott, a gyakorlatba azonnal beépíthető programmal támogatják Önt az üzleti vagy vezetői céljainak elérésében.

Change management

A hagyományos változásmenedzsment eszközök mellett, mint a belső kommunikáció és a tréning, a MITTE Communications üzletfejlesztési szakértői a változásmenedzsment konzultációs szolgáltatás keretében a vállalatirányítási, projektmenedzsment gyakorlatokat is érintő, átfogó elemzéssel és stratégiával erősítik cége változási képességét és a tanuló szervezeti kultúrát, aminek köszönhetően gyorsan, hatékonyan alkalmazkodhat csapata a változási igényekhez.

Crisis management

A közösségi és online tartalomszolgáltatás előretörésével a krízismenedzsment a márkakép és márkaidentitás megőrzésének megkerülhetetlen részévé vált. A MITTE szakértői abban segítik, hogy csapata képessé váljon a kockázati tényezők előzetes felmérésére, a leghatékonyabb krízis-forgatókönyv létrehozására és a krízis gyors kezelésére, valamint a márkaérték megőrzése érdekében a pozitív márkakép erősítését szolgálaló aktivitások stratégiai szintű alkalmazására.

Executive Coaching

Az Executive Coaching a személyes vezetői célok eléréseben, a csapatfejlesztésben, vagy akár a személyes márkaépítésben, előadás-technikai fejlődésben segítheti egyénre szabottan az üzleti döntéshozókat. Csapatunk kérésére támogathatja abban is, hogy a stakeholder-management legújabb területein is, mint a startupok bevonása, inkubációs programok indítása, sikerrel találja meg a vállalata számára legértékesebb kapcsolódási lehetőségeket.

Sales, business development

A sales és üzletfejlesztési célkitűzéseket támogató konzultációs szolgáltatás keretében a MITTE szakértői csapatának irányításával lehetőség nyílik az értékesítési stratégia átértékelésére, az új üzleti lehetőségek szempontjából meghatározó kapcsolati, hálózati potenciál és stratégiák feltérképezésére.

Kreativitás erősítése csapatépítésen keresztül

A kreativitás erősítése és tudatos építése a produktív csapatmunka sikerkritériuma, ugyanakkor egyik legnehezebben megőrizhető eleme is, hiszen az ismétlődő projektek és fix szerepkörök automatikusan korlátozzák azt a képességünket, hogy új gondolkodásmódot alkalmazzunk a feladatok megoldásaiban. A MITTE csapatának segítségével egy csapatépítő keretében ébreszthető fel és erősíthető valós üzleti kihívások szimulálásán keresztül a kreatív problémamegoldás készsége.