Skip to main content

Batta Barnabás

Tulajdonos, stratégia és kommunikáció

Kommunikációs, közéleti, művészetelméleti tanulmányokkal rendelkező kom­mu­ni­ká­ciós szak­em­ber, trend­ku­tató. Kul­turális, poli­tikai, gaz­da­sági vala­mint a civil szek­tor­ban is közel 10 éves tapasztalattal rendelkezik újságírás, oktatás, PR- és mar­ke­ting­stratégia tervezés és lebonyolítás terén. A MITTE ügyvezetőjeként és stratégiai igazgatójaként üzletfejlesztésért és a cég stratégiájáért felel, össze­han­golva mun­ká­ját a kre­a­tív igazgatóval.

Misetics Mátyás

Tulajdonos, kreatív és márkaépítés

A kul­tu­rá­lis, kreatívipari és gaz­da­sági szek­to­rok­ban dol­go­zik, mint márképítést támogató arcu­lati elemző, márkatanács­adó és ter­vező szak­em­ber közel 10 éves tapasztalattal és 5 éves egyetemi oktatói háttérrel. A vizu­á­lis kom­mu­ni­ká­ció, foto­grá­fia és design­me­nedzs­ment terü­le­tén sze­rezte dip­lo­máit, jelenleg dok­to­ran­dusz. Kreatív igazgatóként ő tartja kézben a kreatív tervezést, márkaépítést és részt vesz a stratégiai és kutatási anyagok létrehozásában.

Magócsi Anikó

Senior PR Manager

Diplomáit kommunikáció, arts & business management és magyar szakokon szerezte. Pályafutását szerkesztő-riporterként kezdte, közel hat évig dolgozott a Magyar Televízió Kulturális Szerkesztőségében. Később a Müpa PR-menedzsereként kulturális események kommunikációjával, PR és marketing tervezésével foglalkozott, részt vett a CAFe Budapest és a Budapesti Tavaszi Fesztivál kommunikációs feladataiban is. Több zenekar, kulturális intézmény és startup tevékenységét segíti kommunikációs szakemberként, 2020 augusztusától a Vígszínház sajtófőnöke. A MITTE munkáját és megbízóink kommunikációját 2017 óta senior PR-menedzserként támogatja.

Végh Veronika

Tervezőgrafikus

Mesterdiplomáját tervezőgrafika területen szerezte a Magyar Képzőművészeti Egyetemen. A Capa Központ számára ő tervezte meg a 8F Galéria arculatát, ezen kívül folyamatosan támogatja munkájukat kiállítások arculatának kialakításával és installáció tervezéssel. Jelenleg a MITTE-nél márkaépítéssel, landing page tervezéssel, employer branding és kampányok grafikai kivitelezésével, illetve illusztrációk készítésével foglalkozik.

Madalina Rita

Senior tanácsadó

Kommunikációs szakember és német szakos bölcsész diplomáját az ELTE-n szerezte, majd PR-ügynökségeknél kezdett dolgozni. Több mint tíz éves pályafutása során a legkülönbözőbb iparágakban szerzett tapasztalatot, a PR mellett a digitális kommunikáció területén is adott tanácsokat. A MITTE-nél stratégiaalkotásban, kampányok kidolgozásában, tartalomfejlesztésben és a gyakorlati megvalósításban is segíti megbízóinkat.

Neisser Dávid

Online marketing és hirdetési specialista

A Budapesti Metropolitan Egyetemen szerzett diplomát Kereskedelem és Marketing szakon. 6 éve foglalkozik marketinggel, azon belül is a digitális részével. A MITTE csapatát külsős tanácsadóként támogatja, Social media stratégiában, illetve Google és Facebook hirdetések kezelésében vesz részt a projektjeink során.

Szabó Szilárd

Gazdasági igazgató

Okleveles közgazdász, mérlegképes könyvelő, 20 éve dolgozik pénzügyi, számviteli területen. 2014 óta dolgozik a MITTÉ-nél, felügyeli a napi pénzügyeket, számlázást, szerződéskötési folyamatokat, munkájához tartozik a könyvelés, bérszámfejtés, adótanácsadás.