Skip to main content

Batta Barnabás

Tulajdonos, stratégia és kommunikáció

Kommunikációs, közéleti, művészetelméleti tanulmányokkal rendelkező kom­mu­ni­ká­ciós szak­em­ber, trend­ku­tató. Kul­turális, poli­tikai, gaz­da­sági vala­mint a civil szek­tor­ban is közel 10 éves tapasztalattal rendelkezik újságírás, oktatás, PR- és mar­ke­ting­stratégia tervezés és lebonyolítás terén. A MITTE ügyvezetőjeként és stratégiai igazgatójaként üzletfejlesztésért és a cég stratégiájáért felel, össze­han­golva mun­ká­ját a kre­a­tív igazgatóval.

Misetics Mátyás

Tulajdonos, kreatív és márkaépítés

A kul­tu­rá­lis, kreatívipari és gaz­da­sági szek­to­rok­ban dol­go­zik, mint márképítést támogató arcu­lati elemző, márkatanács­adó és ter­vező szak­em­ber közel 10 éves tapasztalattal és 5 éves egyetemi oktatói háttérrel. A vizu­á­lis kom­mu­ni­ká­ció, foto­grá­fia és design­me­nedzs­ment terü­le­tén sze­rezte dip­lo­máit, jelenleg dok­to­ran­dusz. Kreatív igazgatóként ő tartja kézben a kreatív tervezést, márkaépítést és részt vesz a stratégiai és kutatási anyagok létrehozásában.

Magócsi Anikó

Senior PR Manager

Diplomáit kommunikáció, arts & business management és magyar szakokon szerezte. Pályafutását szerkesztő-riporterként kezdte, közel hat évig dolgozott a Magyar Televízió Kulturális Szerkesztőségében. Később a Müpa PR-menedzsereként kulturális események kommunikációjával, PR és marketing tervezésével foglalkozott, részt vett a CAFe Budapest és a Budapesti Tavaszi Fesztivál kommunikációs feladataiban is. Több zenekar, kulturális intézmény és startup tevékenységét segíti kommunikációs szakemberként, 2020 augusztusától a Vígszínház sajtófőnöke. A MITTE munkáját és megbízóink kommunikációját 2017 óta senior PR-menedzserként támogatja.

Végh Veronika

Tervezőgrafikus

Mesterdiplomáját tervezőgrafika területen szerezte a Magyar Képzőművészeti Egyetemen. A Capa Központ számára ő tervezte meg a 8F Galéria arculatát, ezen kívül folyamatosan támogatja munkájukat kiállítások arculatának kialakításával és installáció tervezéssel. Jelenleg a MITTE-nél márkaépítéssel, landing page tervezéssel, employer branding és kampányok grafikai kivitelezésével, illetve illusztrációk készítésével foglalkozik.

Eszter Karczag

Social Media Specialist

12 éve dolgozik a kommunikáció területén. Karrierjét külpolitikai újságíróként kezdte, majd PR- és marketing ügynökségeknél dolgozott kreatív tartalomgyártóként, copywriterként és hirdetés specialistaként.  A MITTE csapatát külsős tanácsadóként támogatja, a social media stratégiában, a tartalmakban létrehozásában és az online hirdetések kezelésében vesz részt.

Zubor Lucia

Account Manager

Alapszakos diplomáját hotel menedzsment területen szerezte a Budapesti Gazdasági Egyetemen, jelenleg pedig végzős marketing mesterszakos hallgató a Budapesti Corvinus Egyetemen. Dolgozott már a turizmus különböző területein, valamint rendezvényszervezőként és marketing koordinátorként is egy greentech startupnál. A MITTE-nél tartalomgyártással, szövegezéssel továbbá az ügyfelekkel való kapcsolattartással foglalkozik.

Márton Brigitta

Account Manager

Marketing alapszakon szerezte diplomáját, jelenleg végzős hallgató a Moholy-Nagy Művészeti Egyetem design- és művészetmenedzsment mesterszakán. Korábban kulturális programok szervezésében és újságírásban szerzett tapasztalatot, emellett ő a WONDEREST Fesztivál önkéntes koordinátora. Jelenleg a MITTE-nél az ügyfelekkel való kapcsolattartással, projektmenedzsmenttel és tartalomgyártással, szövegírással foglalkozik.

Meliska Fanni

Account Manager

Alapszakos tanulmányait szabad bölcsészként kommunikáció és esztétika területeken végezte. Mester diplomáját kommunikáció- és médiatudomány szakon szerezte az Eötvös Loránd Tudományegyetemen. Korábban civil szervezetnél és újságíróként is dolgozott. Ezen kívül ő a Zsebrádió Okostelefonjának szinkronhangja is. Jelenleg a MITTE-nél tartalomgyártással, szövegezéssel és az ügyfelekkel való kapcsolattartással foglalkozik.

Neisser Dávid

Online marketing és hirdetési specialista

A Budapesti Metropolitan Egyetemen szerzett diplomát Kereskedelem és Marketing szakon. 6 éve foglalkozik marketinggel, azon belül is a digitális részével. A MITTE csapatát külsős tanácsadóként támogatja, Social media stratégiában, illetve Google és Facebook hirdetések kezelésében vesz részt a projektjeink során.

Molnár Ráhel Anna

Copywriter

2017-ben diplomázott a Magyar Képzőművészeti Egyetem Kortárs művészetelméleti és kurátori ismeretek master képzésén, a következő években szabadúszó kulturális újságíróként, kritikusként és kiadványok szerkesztőjeként dolgozott Közép-Kelet-Európa alulról szerveződő, független kortárs képzőművészeti és zenei közegeiben. 2022-től a Mitténél copywriterként közlemények, sajtóanyagok írásával, social media posztok szövegezésével foglalkozik.

Madalina Rita

Senior tanácsadó

Kommunikációs szakember és német szakos bölcsész diplomáját az ELTE-n szerezte, majd PR-ügynökségeknél kezdett dolgozni. Több mint tíz éves pályafutása során a legkülönbözőbb iparágakban szerzett tapasztalatot, a PR mellett a digitális kommunikáció területén is adott tanácsokat. A MITTE-nél stratégiaalkotásban, kampányok kidolgozásában, tartalomfejlesztésben és a gyakorlati megvalósításban is segíti megbízóinkat.

Szabó Szilárd

Gazdasági igazgató

Okleveles közgazdász, mérlegképes könyvelő, 20 éve dolgozik pénzügyi, számviteli területen. 2014 óta dolgozik a MITTÉ-nél, felügyeli a napi pénzügyeket, számlázást, szerződéskötési folyamatokat, munkájához tartozik a könyvelés, bérszámfejtés, adótanácsadás.

Németh Rita

Copywriter, Social Media Manager

Történelem alapszakos és szerkesztői másodszakos diplomáját az ELTE-n szerezte. 11 éve foglalkozik szövegírással és szerkesztéssel, weboldalak szövegezésével és fordításával, social media oldalak kezelésével. A MITTE csapatát külsős szövegíróként és social media managerként támogatja, social media oldalak szövegezésében és kezelésében, valamint kampányok kidolgozásában és szövegezésében vesz részt.

Demény Luca Anna

Copywriter, Social Media Manager

Az ELTE szabad bölcsész szakán szerezte alapdiplomáját, mely mellett szociális újságírást és interkulturális kommunikációt tanult. Az értékteremtő kommunikáció híve, szakértelmével abban segíti a MITTE ügyfeleit, valamint nemzetközi NGO-k munkáját, hogy a social media eszközeinek kihasználásával valódi kapcsolatot építsen a márka által képviselt ügyek és az emberek között. 

Pál Anna

Kommunikációs asszisztens

Alapszakos diplomáját a BME-n szerezte meg, jelenleg a Pázmány Péter Katolikus Egyetemen végzi mesterfokú tanulmányait kommunikáció- és médiatudomány szakon. 2022 tavaszán Lisszabonban tanult, ahol jobban megismerkedett a PR és a reklámszakma területével. Korábban gyakornok volt az MTVA-ban, majd újságíróként és olvasószerkesztőként dolgozott egyetemi újságokban. A MITTE-nél tartalomgyártással, kutatással foglalkozik, illetve az account managerek munkáját segíti.