Batta Barnabás

Tulajdonos, stratégia és kommunikáció

Kommunikációs, közéleti, művészetelméleti tanulmányokkal rendelkező kom­mu­ni­ká­ciós szak­em­ber, trend­ku­tató. Kul­turális, poli­tikai, gaz­da­sági vala­mint a civil szek­tor­ban is közel 10 éves tapasztalattal rendelkezik újságírás, oktatás, PR- és mar­ke­ting­stratégia tervezés és lebonyolítás terén. A MITTE ügyvezetőjeként és stratégiai igazgatójaként üzletfejlesztésért és a cég stratégiájáért felel, össze­han­golva mun­ká­ját a kre­a­tív igazgatóval.

Misetics Mátyás

Tulajdonos, kreatív és márkaépítés

A kul­tu­rá­lis, kreatívipari és gaz­da­sági szek­to­rok­ban dol­go­zik, mint márképítést támogató arcu­lati elemző, márkatanács­adó és ter­vező szak­em­ber közel 10 éves tapasztalattal és 5 éves egyetemi oktatói háttérrel. A vizu­á­lis kom­mu­ni­ká­ció, foto­grá­fia és design­me­nedzs­ment terü­le­tén sze­rezte dip­lo­máit, jelenleg dok­to­ran­dusz. Kreatív igazgatóként ő tartja kézben a kreatív tervezést, márkaépítést és részt vesz a stratégiai és kutatási anyagok létrehozásában.

Magócsi Anikó

Senior PR Manager

Diplomáit kommunikáció, arts & business management és magyar szakokon szerezte. Pályafutását szerkesztő-riporterként kezdte, közel hat évig dolgozott a Magyar Televízió Kulturális Szerkesztőségében. Később a Művészetek Palotája PR-menedzsereként kulturális események kommunikációjával, PR és marketing tervezésével foglalkozott, részt vett a CAFe Budapest és a Budapesti Tavaszi Fesztivál kommunikációs feladataiban is. A MITTE munkáját és megbízóink kommunikációját külsős PR-menedzserként támogatja.

Végh Veronika

Tervezőgrafikus

Mesterdiplomáját tervezőgrafika területen szerezte a Magyar Képzőművészeti Egyetemen. Korábban Kondacs Andrásnál és Halluci-Nation-nél is dolgozott. A Capa Központ számára részt vett az 8F Galéria arculatának kiépítésében, ezen kívül folyamatosan támogatja munkájukat kiállítások arculattervezésével és installáció tervezéssel. Jelenleg a MITTE-nél arculat tervezéssel, landing page tervezéssel, employer branding és kampányok grafikai tervezésével, illetve illusztrációk készítésével foglalkozik.

Eszter Karczag

Social Media Specialist

12 éve dolgozik a kommunikáció területén. Karrierjét külpolitikai újságíróként kezdte, majd PR- és marketing ügynökségeknél dolgozott kreatív tartalomgyártóként, copywriterként és hirdetés specialistaként.  A MITTE csapatát külsős tanácsadóként támogatja, a social media stratégiában, a tartalmakban létrehozásában és az online hirdetések kezelésében vesz részt.

Vass Dóra

Account Manager

Alapszakos diplomáját gazdálkodási és menedzsment területen szerezte, jelenleg utolsó éves marketing mesterszakos hallgató a Budapesti Corvinus Egyetemen. Kipróbálta magát a rendezvényszervezésben és a pénzügyi világban is, de dolgozott HR területen és a médiában is. A MITTE-nél tartalomgyártással, szövegezéssel és az ügyfelekkel való kapcsolattartással foglalkozik.

Márton Brigitta

Account Manager

Marketing alapszakon szerezte diplomáját, jelenleg végzős hallgató a Moholy-Nagy Művészeti Egyetem design- és művészetmenedzsment mesterszakán. Korábban kulturális programok szervezésében és újságírásban szerzett tapasztalatot. Jelenleg a MITTE-nél tartalomgyártással, szövegezéssel és az ügyfelekkel való kapcsolattartással foglalkozik.

 

 

Meliska Fanni

Account Manager

Alapszakos tanulmányait szabad bölcsészként kommunikáció és esztétika területeken végezte. Mester diplomáját kommunikáció- és médiatudomány szakon szerezte az Eötvös Loránd Tudományegyetemen. Korábban civil szervezetnél és újságíróként is dolgozott. Ezen kívül ő a Zsebrádió Okostelefonjának szinkronhangja is. Jelenleg a MITTE-nél tartalomgyártással, szövegezéssel és az ügyfelekkel való kapcsolattartással foglalkozik.

Neisser Dávid

Online marketing és hirdetési specialista

A Budapesti Metropolitan Egyetemen szerzett diplomát Kereskedelem és Marketing szakon. 6 éve foglalkozik marketinggel, azon belül is a digitális részével. A MITTE csapatát külsős tanácsadóként támogatja, Social media stratégiában, illetve Google és Facebook hirdetések kezelésében vesz részt a projektjeink során.

Pálffy Dóra

Sajtószóvivő és Senior PR Manager

10 éve aktív résztvevője a hazai PR kommunikációs szakmának, kipróbálta magát ügyfél és ügynökségi oldalon is. Otthonosan mozog a diplomácia, a kultúra, a gasztronómia és a lifestyle témák kommunikációs területén is. Szóvivőként 5 évig képviselte a Koreai Köztársaság Kulturális, Sport és Turisztikai Minisztériumát Magyarországon. Az országimázs építés során multikulturális, diplomáciai környezetben szerzett értékes szakmai tapasztalatot.

Madalina Rita

Senior tanácsadó

Kommunikációs szakember és német szakos bölcsész diplomáját az ELTE-n szerezte, majd PR-ügynökségeknél kezdett dolgozni. Több mint tíz éves pályafutása során a legkülönbözőbb iparágakban szerzett tapasztalatot, a PR mellett a digitális kommunikáció területén is adott tanácsokat. A MITTE-nél stratégiaalkotásban, kampányok kidolgozásában, tartalomfejlesztésben és a gyakorlati megvalósításban is segíti megbízóinkat.

Szabó Szilárd

Gazdasági igazgató

Okleveles közgazdász, mérlegképes könyvelő, 20 éve dolgozik pénzügyi, számviteli területen. 2014 óta dolgozik a MITTÉ-nél, felügyeli a napi pénzügyeket, számlázást, szerződéskötési folyamatokat, munkájához tartozik a könyvelés, bérszámfejtés, adótanácsadás.