Skip to main content
A MITTE Communications az iparági területek működését értő és támogató csapatával megkerülhetetlen résztvevője a hazai kommunikációs piacnak. Vezetői több mint 10 éves tapasztalattal rendelkeznek a stratégia, márkaépítés, a PR- és arculati kommunikációs szolgáltatások terén. Az ügynökség elismert, a maguk területén kiemelkedő szervezetek stratégiai- és márkatanácsadója. A MITTE számos iparági területen működik kezdve a kreatív ipartól, a kiemelt állami projekteken és a településmarketingen át egészen az IT-startup projektekig.
Az ügynökség nem pusztán hatékony megoldásokat kínál, hanem ügyfélre szabott, határozott értékszemléletet is. Legfőbb célkitűzésünk, hogy a kreativitás, a kiterjedt és aktív médiakapcsolatok és a gondosan megválasztott kommunikációs eszközök integrációjával segítsük a piaci szereplőket üzleti céljaik elérésében.

Határozott értékszemlélet

A forgalomnövelő kommunikációs megoldásokon felül olyan kitapintható márkaidentitást, illetve ezen alapuló érthető és megélhető márkatörténetet alkotunk, amely hatékonyan pozicionálja a szervezetet az elérni kívánt célcsoportban. Stratégiai tudatosság, értékálló elegancia, hatékonyságközpontú kreativitás – a hosszú távú üzleti tervezést és a fenntarthatóságot szem előtt tartva kínáljuk mindezt  ügyfeleinknek.

Kutatói mélység

A pontos és eredményes ügyfélszemléletű kommunikáció a tiszta gondolat, a kutatói mélység, a kifinomult érzékenység értékes keveréke. A MITTE-ben minden projekt előtt alapos piacelemző és stratégiai tervező munkát végzünk. A szervezet kommunikációs eszközeinek és tartalmainak beható vizsgálata után olyan egyedi arculati kommunikációs- és PR megoldásokat hozunk létre, melyek ténylegesen növelik a szervezet láthatóságát és azonosíthatóságát, illetve a vele kapcsolatos történések hírértékét – így erősítik annak imázsát és forgalmát is. Mélyen hiszünk abban, hogy releváns kommunikációs eszközökkel, hiteles, kiforrott arculattal, pontos üzenetekkel és minőségi kommunikációs tartalmakkal hosszú távú üzleti eredményeket hozhatunk ügyfeleinknek.

Designtudatosság

A tudatos designstratégia valós kommunikációs értéktöbblet. A tervezés tudatosságával, pontosságával olyan arculati és imázskommunikációs megoldásokat valósítunk meg, melyek a célcsoport és az iparági szereplők felé egyaránt hitelesítik a márkát és erősítik irányába az elköteleződést. A sikeres designstratégia pozitív irányba befolyásolja a márka megítélését mindenki szemében, legyen szó a célközönségről, a vállalkozásban dolgozó munkatársakról vagy egy fontos üzleti partnerről.