Skip to main content

Szeptember 8-án nyílt meg a Schönbrunn kincsei Gödöllőn utazó kiállítás a Gödöllői Királyi Kastélyban. A tárlat közel kétszáz Erzsébet királynéhoz és a királyi családhoz szorosan kapcsolódó relikviát mutat be, olyan különleges darabokkal, mint Erzsébet királyné keresztelői selyemruhája vagy éppen a koronázási domb földjével teli arany tartály. A kiállítás közösségi média kommunikációjáért és online hirdetéseiért a MITTE Communications felel.

A Schönbrunn kincsei Gödöllőn a Sisi on Tour kiállítás részeként a Gödöllői Királyi Kastélyba érkezett először.  A több, mint ezer személyes tárgyat számláló Schönbrunn Group “Császári rezidenciák” elnevezésű gyűjtemény legérdekesebb darabjaiból bécsi szakemberek állítottak össze utazó kiállítást, amelyet majd Kínában és Korfu szigetén is megtekinthet a nagyközönség. A kiállításon a látogatók megismerhetik a személyes tárgyak segítségével a Sisit körülvevő mítoszokat és olyan különlegességekkel találkozhatak, mint Rudolf főherceg vadászmellénye, a korfui Achilleon-kastély étkészlete, eredeti dokumentumok, amik Erzsébet szépségreceptjeit rejtik, illetve a családot ábrázoló portrék is helyet kapnak.

Ügynökségünk az időszaki kiállítás közösségi média és hirdetés menedzsmentjéért felel Facebook, Instagram és Google platformokon. Tartalmainkkal szeretnénk közelebb hozni Sisi személyiségét a XXI. századi látogatókhoz. Edukatív és popkulturális témákat körüljáró posztokban olyan témákat járunk körül, mint a Sisi becenév eredete, a királyné szolgálatában álló hűséges alkalmazottakkal való kapcsolata, Erzsébet emlékezetét a festészetben és a filmes világban és rengeteg olyan érdekességet, amik miatt igazi pop ikonként él emlékezetünkben. 

Az idén 10 éves MITTE elkötelezett támogatója a kulturális intézményeknek és eseményeknek, korábban már számos hasonló kiállítás kommunikációjáért felelt, úgy, mint a Közlekedési Múzeum a Volt egyszer egy Északi… a történet folytatódik című időszakos kiállítás, a Bohus-Lugossy Alapítvány támogatásával megvalósuló Glass Art NOW! üvegművészeti-és történeti kiállítás Velencében és a Budapest Design Week.