Skip to main content

Ügynökségünk felel Budapest új multifunkciós épületkomplexumának arculatáért, PR és sajtómenedzsmentjéért, valamint a weboldalának designjáért és fejlesztéséért.

A Centrale egyedülálló létesítményként debütál a hazai építészeti piacon. Budapest kiemelkedő sport- és szórakoztató negyedében, a Puskás Ferenc Stadion metrómegállójára épül. A stadion és a Papp László Sportaréna közvetlen szomszédságában lévő épület kereskedelmi- és szolgáltató térrel, változatos kínálatú ételudvarral, irodákkal és hotellel teszi élhetőbbé és komfortosabbá a környékbeliek, az átutazók, illetve a sport- és zenei eseményekre látogatók mindennapjait.

A 29 000 négyzetméteres Centrale egyedi építészeti és fenntartható megoldásokkal épül Budapest egyik legforgalmasabb csomópontjára. A tervek szerint az épület BREEAM tanúsítványt kíván elérni, hiszen a modern műszaki és energiatakarékos megoldásokkal épülő komplexum Magyarország legnagyobb zöldteraszával rendelkezik majd 5000 négyzetméterével.

A MITTE Communications a fenntartható építészet és design mellett elkötelezett ügynökség, mely a hazai kommunikációs piaci szereplők között egyedüli módon, több mint 10 éves tapasztalattal rendelkezik kreatívipari és építőipari projektek brandépítésében és kommunikációjában. Az ügynökség olyan ikonikus márkákkal dolgozott az elmúlt években, mint a Skanska Magyarország ingatlanfejlesztő és -kivitelező, az S IMMO Hungary ingatlanbefektetési társaság, az Europa Capital vagyonkezelő és a ConvergenCE irodafejlesztő, a Duna Terasz Grande lakóparkot fejlesztő D&B cégcsoport, a Loffice közösségi iroda, a Stay in Hungary független ingatlantanácsadó, Az Év Irodája független ingatlanszakmai díj, valamint a Paulinyi & Partners mérnöki cégcsoport.

További információk elérhetőek a Centrale projekt weboldalán: https://www.centrale.hu