Skip to main content

A 2022-ben ACADEMIA néven újjászületett, korábbi Akadémia Business Center irodaház újabb mérföldkőhöz érkezett: az országban elsőként szerezték meg az épületek digitális infrastruktúráját és intelligens technológiáját akkreditáló WiredScore nemzetközi tanúsítási rendszer Gold minősítését.

Az ACADEMIA Budapest egyik legjobb elhelyezkedésű, közvetlen Duna-parti kereskedelmi ingatlana. A főváros üzleti, turisztikai és kulturális negyedében álló, belvárosi irodaház kiemelkedő digitális kapcsolatokat, okos megoldásokat, akadálymentességet és közösségi funkciókat is biztosít.

Az irodaház a klasszikus luxust a modern technikával ötvözve nyújt professzionális munkakörnyezetet és kimagasló ügyfélélményt. Az átalakítással és újrapozícionálással a Europa Capital és a ConvergenCE a legújabb bérlői elvárásoknak megfelelő épületet hozott létre. Innovatív üzemeltetést, kényelmi „concierge” szolgáltatásokat és flexibilisen alakítható irodaterületeket kínál közel 12 500 m²-en.

Az ACADEMIA Irodaház lett Magyarország első WiredScore minősített épülete

A WiredScore Gold minősítés bizonyítja, hogy az irodaház rendelkezik azzal a digitális infrastruktúrával, melyre a mai vállalatoknak szüksége van. Emellett segít a ConvergenCE-nek elérni a célját, hogy fenntarthatóbb, hatékonyabb és élhetőbb környezetet biztosítson minden projektjében.

2023 őszétől az Akadémia utcában elhelyezkedő ikonikus ingatlan ad otthont a Hays Hungary Kft.-nek is. A cég a világ vezető, toborzással és kiválasztással foglalkozó vállalatának magyarországi képviselete.

A MITTE Communications a fenntartható építészet és design mellett elkötelezett ügynökség, mely a hazai kommunikációs piaci szereplők között egyedüli módon, több mint 10 éves tapasztalattal rendelkezik kreatívipari és építőipari projektek brandépítésében és kommunikációjában. Az ügynökség olyan ikonikus márkákkal dolgozott az elmúlt években, mint a Skanska Magyarország ingatlanfejlesztő és -kivitelező, az S IMMO Hungary ingatlanbefektetési társaság, az Europa Capital vagyonkezelő és a ConvergenCE irodafejlesztő, a Duna Terasz Grande lakóparkot fejlesztő D&B cégcsoport, a Loffice közösségi iroda, a Stay in Hungary független ingatlantanácsadó, Az Év Irodája független ingatlanszakmai díj, valamint a Paulinyi & Partners mérnöki cégcsoport.